Boende

Email: info@hotellparadis.com

+46 (0) 381-810 15

VÄLKOMMEN

TILL PARADISET!

RUM

Bo på ett mysigt och hemtrevligt hotell på landet. Rummen har bra hotellstandard och är ljusa och familjära. Gratis WiFi ingår alltid, det finns TV med markkanalernas utbud i alla rum. (Fler kanaler i sällskapsrum i lobbyn). Frukost ingår.

Hos oss kan du välja! Vi har fina rum med eget badrum men även enkel- och dubbelrum med dusch/WC precis utanför rummet i korridor som är gemensamma. Allt för din smak och plånbok.

Alla duschar och WC är nyrenoverade.

Rum med eller utan WC/dusch på rummet, från 695:-

BOENDE

I RUM ELLER LÄGENHET

Lägenheter för 1595:-/natt eller från 7000kr/mån

LÄGENHETER

I våra annex har vi lägenheter för uthyrning. Oftast hyrs de ut på längre tid men fråga oss om du är intresserad av boende med självhushåll. Lägenheterna består av 1, 1,5 och 2 rum med eget kök, enkelsängar samt bäddsoffa. Wifi, TV, gemensam tvättstuga finns. Lakan, handdukar och slutstädning ingår. Ring för prisuppgift.

 

GÄSTKÖK

MED SÄLLSKAPSRUM

HYR VÅRT GÄSTKÖK

Större sällskap, släkten eller familjen kan nyttja hotellets gästkök. Där finns det ni behöver för självhushåll; spis, ugn, micro, vatten-, kaffebryggare, porslin, bestick och övriga husgeråd. Disk och undanplock sköter ni själva.

Ni kan laga er egen mat, äta, dricka och umgås.

Det finns en gemensam kyl och frys tillhörande köket till ert förfogande under er vistelse. Sällskapsrummet är gemensamt med övriga gäster på hotellet vid tillfället. Där finns ett pingisbord och litet biljardbord mm. som är fritt att nyttja.

Köket kan du boka i samband med din vistelse på hotellet för 400 kr för ett dygn, 600 kr för längre vistelse.

 

TELEFON

0381-810 15

EPOST

info@hotellparadis.com

Copyright 2018 • HOTELL PARADIS • All Rights Reserved

HOTELL PARADIS

Paradis 2

575 96 EKSJÖ