Hälsa och friskvård

HÄLSA OCH FRISKVÅRD

 

Vi vill profilera oss som litet spahotell som satsar på hälsa för kropp och själ

HOTELLSPA

Välkommen till vår nyrenoverade lilla relaxavdelning. Vår pool och bastu kan du som gäst boka i receptionen. Vi sätter på bastun och du lånar handduk, badrock och tofflor för 60 kr. Barn under 12 år gratis tillsammans med målsman.

Vår pool som mäter 2 x 4 meter är öppen året om. Den är upp till 140cm djup på djupaste delen.

Temperaturen i poolen ligger mellan 26 och 38 grader höst och vinter och är vanligtvis ouppvärmd sommartid. Poolen har även en motionssimfunktion som du kan välja att sätta på.

 

I anslutning till pool och bastu har du en mindre relaxdel med sittgrupp där det är tillåtet att ta med dryck, dock endast i plastglas/petflaska. För förtäring av alkohol hänvisar vi till det som serveras från baren.

 

SPAPAKET

Hos oss på hotell Paradis har vi i höst paket du kan förboka om du är intresserad av att spendera en lugn och rogivande helg med fokus på din hälsa och avkoppling.

Paketen innehåller en till två dagars logi med mat i hälsans tecken, frukostbuffé, fika och flerrätters middag på kvällen.

Du har möjlighet att träffa nya och likasinnade vänner eller bara njuta i fridfull miljö. Någon form av valfri behandling ingår samt möjlighet att boka vägledningssamtal, energibejakande healing, tarotläggning mm.

Vi har även inbjuden gäst som håller i en spännande föreläsning om aktuellt ämne inom hälsa och njutning.

 

Håll ögonen öppna för mer information om våra paket och erbjudanden framöver!

 

BOKA BEHANDLINGAR

Hos oss på hotell Paradis har du möjlighet att boka vår massör Jenny. Fråga i receptionen om hon har möjlighet den dag du önskar.

Läs mer om Jennys behandlingar.