Boende

BOENDE

I RUM ELLER LÄGENHET

RUM

Bo på ett mysigt och hemtrevligt hotell på landet. Rummen har bra hotellstandard och är ljusa och familjära. Gratis WiFi ingår alltid, det finns TV med markkanalernas utbud i alla rum. (Fler kanaler i sällskapsrum i lobbyn). Frukost ingår.

Hos oss kan du välja! Vi har fina rum med eget badrum men även enkel- och dubbelrum med dusch/WC precis utanför rummet i korridor som är gemensamma. Allt för din smak och plånbok.

Alla duschar och WC är nyrenoverade.

Ring gällande priser

LÄGENHETER

I våra annex har vi lägenheter för uthyrning. Oftast hyrs de ut på längre tid men fråga oss om du är intresserad av boende med självhushåll. Lägenheterna består av 1, 1,5 och 2 rum med eget kök, enkelsängar samt bäddsoffa. Wifi, TV, gemensam tvättstuga finns. Lakan, handdukar och slutstädning ingår. Ring för prisuppgift.

 

GÄSTKÖK

MED SÄLLSKAPSRUM

HUND OCH KATT

 Våra fyrfota vänner är också välkomna hos oss, dock mot tillägg:

200:-/djur och natt.

OBS! Våra rum där djuren får vara med är i våra enkel- och tvåbäddsrum med delad toa/dusch.

Kontakta oss i förväg!

HYR VÅRT GÄSTKÖK

Större sällskap, släkten eller familjen kan nyttja hotellets gästkök. Där finns det ni behöver för självhushåll; spis, ugn, micro, vatten-, kaffebryggare, porslin, bestick och övriga husgeråd. Disk och undanplock sköter ni själva.

Ni kan laga er egen mat, äta, dricka och umgås.

Det finns en gemensam kyl och frys tillhörande köket till ert förfogande under er vistelse. Sällskapsrummet är gemensamt med övriga gäster på hotellet vid tillfället. 


Köket kan du boka i samband med din vistelse på hotellet för 500 kr för ett dygn, 600 kr för längre vistelse.